Το περιοδικό μας....

Τεύχος 61ο
Τεύχος 60ο
Τεύχος 59ο
Τεύχος 58ο
Τεύχος 56ο
Τεύχος 55ο
Τεύχος 53ο
Τεύχος 47ο
Τεύχος 46ο
Τεύχος 48ο
Τεύχος 50ο

Ο Καιρός...

Αστυνομική Ανασκόπηση

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΚΝΩΝ

Περιοδικό easya.gr...

Τεύχος 209ο

Για τον Πολίτη..

book image2

    tonos 1024x768tonos2 450x600

 

    Είναι γεγονός ότι η πολιτεία δεν στάθηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο στο ένδοξο αυτό Σώμα... Περιέκοψε μισθούς και δαπάνες.... Μείωσε τον υλικό και τεχνικό εξοπλισμό και «Έδεσε» τα χέρια στους αστυνομικούς με τις νέες θεσπισθείσες διατάξεις «περί ερευνών». Οι αστυνομικοί όμως, αξιωματικοί και κατώτεροι, αψηφώντας τον κίνδυνο και έχοντας ως κύριο μέλημα την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, τον όρκο που έδωσαν για την προστασία του πολίτη, κατάφεραν σήμερα 13/9/2019 στην περιοχή των Ιωαννίνων, άλλο ένα γιγάντιο πλήγμα κατά της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών...

   Η Ένωσή μας δεν έχει άλλο παρά να συγχαρεί τους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, αφενός μεν τους Αξιωματικούς που σχεδίασαν, εφάρμοσαν και επόπτευσαν την όλη επιχείρηση, αφετέρου δε όλους τους αστυνομικούς που εκτέλεσαν τα διαταχθέντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να επιτευχθεί η κατάσχεση της τεράστιας ποσότητας Ναρκωτικής ουσίας που αγγίζει τον ένα τόνο και να σταματήσουν την περαιτέρω διοχέτευσή της στην «αγορά». Η επιτυχία αυτή έχει ιδιαίτερη και βαρύνουσα σημασία λόγω και του τρόπου που οι δράστες ενεργούν για την αποφυγή του αστυνομικού ελέγχου, αφού αγνοώντας τα σήματα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο, αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες με σκοπό να ξεφύγουν από τον Αστυνομικό κλοιό, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών που επιχειρούν, αλλά και όλων των άλλων πολιτών που κυκλοφορούν στις οδούς. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η παράβαση του Κ.Ο.Κ για τη μη στάση πολίτη σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο έχει καταργηθεί με τον νέο θεσπισθέντα Ποινικό Κώδικα.

  Εύγε λοιπόν κ. αστυνομικέ, που πράττεις με αυτοθυσία και φιλότιμο ενάντια όχι μόνο στους κακοποιούς αλλά και στο θεσπισθέν νομοθετικό σύστημα που φέρεται να «συνδράμει» τον εγκληματία.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θεόδωρος ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χριστόφορος ΚΟΛΙΟΣ

Πρωτοσέλιδα

Επισκέψεις....

Σήμερα
Εχθές
Εβδομάδα
Μήνας
Σύνολο
29
53
167
766
123538

Το βιβλίο μας...

Δωρεάν ραντεβού Π.Ε.Δ.Υ.

Είστε ασφαλισμένοι??

Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου

Τηλ: 2651070726 / FAX: 2651070726 / PoL: 6510862

e-mail : enaxep@enaxep.gr, enaxep@gmail.com

2017-2018 @ All rights reserved