Το περιοδικό μας....

Τεύχος 56ο
Τεύχος 55ο
Τεύχος 53ο
Τεύχος 47ο
Τεύχος 46ο
Τεύχος 48ο
Τεύχος 50ο

Ο Καιρός...

Αστυνομική Ανασκόπηση

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΚΝΩΝ

Περιοδικό easya.gr...

Τεύχος 209ο

Για τον Πολίτη..

book image2

           

 

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων  «ΑΛΕΚΟΣ» στο Κρυφοβό Ιωαννίνων, η ετήσια χοροεσπερίδα – κοπή πίτας, με την συνδιοργάνωση των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου, Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Ένωσης Αποστράτων Αστυνομίας και Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Αστυνομίας & Π.Σ Ηπείρου-Κέρκυρας.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  εκ μέρους της ΠΟΑΣΥ ο Πρόεδρος κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ  Γρηγόριος, ο Γενικός Γραμματέας κ. ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος, ο Ταμίας κ.ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κ. ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης καθώς  και οι Πρόεδροι των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων της Ηπείρου.

   Εκ μέρους της ΠΟΑΞΙΑ  ο Πρόεδρος κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας κ. ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας, το Δ.Σ αυτής,  ο Πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Αττικής κ. ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος καθώς και ο Πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΨΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης.

   Από τη φυσική Ηγεσία, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής  Ηπείρου Υποστράτηγος ΣΚΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος, ο  Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής  Θεσσαλίας Υποστράτηγος ΚΟΤΣΑΦΤΗΣ Δημήτριος καθώς και  οι Διευθυντές Αστυνομίας των Δ.Α  της Ηπείρου.

   Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους  ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών κ. ΚΟΛΟΚΑΣ Παντελής, οι Βουλευτές  κ.κ. ΣΤΕΦΟΣ Ιωάννης, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης, ΤΑΣΟΥΛΑΣ Κωνσταντίνος  και  ΣΤΥΛΙΟΣ Γεώργιος, ο Δήμαρχος Ζίτσας κ. ΠΛΙΑΚΟΣ Μιχαήλ καθώς και  πλήθος συναδέλφων (εν ενεργεία και αποστράτων)- φίλων της Αστυνομίας.

           Η μαζικότητα προσέλευσης  και το κέφι των παρευρισκομένων, που διατηρήθηκε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες  έστειλαν από την Ήπειρο ένα  ηχηρό μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης στους κόλπους της οικογένειας της Ελληνικής Αστυνομίας.

  

        

Πρωτοσέλιδα

Επισκέψεις....

Σήμερα
Εχθές
Εβδομάδα
Μήνας
Σύνολο
2
53
196
196
121150

Το βιβλίο μας...

Δωρεάν ραντεβού Π.Ε.Δ.Υ.

Είστε ασφαλισμένοι??

Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου

Τηλ: 2651070726 / FAX: 2651070726 / PoL: 6510862

e-mail : enaxep@enaxep.gr, enaxep@gmail.com

2017-2018 @ All rights reserved