Το περιοδικό μας....

Τεύχος 61ο
Τεύχος 60ο
Τεύχος 59ο
Τεύχος 58ο
Τεύχος 56ο
Τεύχος 55ο
Τεύχος 53ο
Τεύχος 47ο
Τεύχος 46ο
Τεύχος 48ο
Τεύχος 50ο

Ο Καιρός...

Αστυνομική Ανασκόπηση

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΚΝΩΝ

Περιοδικό easya.gr...

Τεύχος 209ο

Για τον Πολίτη..

book image2

   Με αφορμή δημοσιεύματα ηλεκτρονικού τύπου για τη μετακίνηση μέλους μας από το Α.Τ Μετσόβου στο ΤΜΔ Ιωαννίνων (Βλ. http://www.bloko.gr/2017/08/e.html?m=1 & policenet.gr 10/08/2017) , φρονούμε ότι η αρμόδια Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας (Διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων) είναι αποδεδειγμένα αρκούντως έμπειρη και ικανή στην πάταξη των φαινομένων της διαφθοράς των δημοσίων υπαλλήλων.

   Ως γνωστόν, όσοι εμπλέκονται ενεργά στο σύστημα της ελληνικής ποινικής δικαιοσύνης, καθίστανται ευάλωτοι σε ανώνυμες ή ακόμη και επώνυμες καταγγελίες, αφού  θίγονται “καλώς  ή  κακώς” εννοούμενα συμφέροντα.

  Πάγια θέση της Ένωσής μας είναι η διαφάνεια, η αλήθεια και η δημοσιότητα εκείνων των περιστατικών που επιβάλλεται να δημοσιευτούν.

   Πέραν των ανωτέρω, οποιαδήποτε άλλη πρακτική δεν μας βρίσκει σύμφωνους και το μόνο που καταφέρνει είναι η λασπολογία, η συκοφαντία και η δημιουργία σκιών σε βάρος ικανών αξιωματικών που δύναται να οδηγήσει τρόπον τινά στη δυσμενής συμπεριφορά της διοίκησης από την πληροφόρηση απλώς και μόνο μιας έρευνας.

   Η Ένωση μας, ως θεματοφύλακας των δικαιωμάτων των αστυνομικών μελών της, θα υπερασπιστεί αυτούς που φέρονται ως στιγματισμένοι και πιθανόν να αντιμετωπίζονται δυσμενώς από τη διοίκηση (Αν έχουν ολοκληρωθεί οι νόμιμες έρευνες) με μετακινήσεις από νευραλγικές Υπηρεσίες σε Υπηρεσίες που τη δεδομένη χρονική στιγμή εν τοις πράγμασι και εκ πρώτης όψεως δεν διαφαίνεται να έχουν ανάγκη ενίσχυσης, γεγονός που οδηγεί στη σκέψη ότι τιμωρούνται από το «σύστημα».

   Είμαστε εδώ ως εκπρόσωποι της διαφάνειας και της αλήθειας και όχι της αδιαφάνειας και της αναλήθειας. Είμαστε εδώ για την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών μας και όχι για την συγκάλυψη των οποιονδήποτε παραπτωμάτων.

   Όλα στο φως, όλα στη δικαιοσύνη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

  Ο πρόεδρος                                Ο Γ. Γραμματέας

Θεόδωρος ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ              Χριστόφορος ΚΟΛΙΟΣ

Πρωτοσέλιδα

Επισκέψεις....

Σήμερα
Εχθές
Εβδομάδα
Μήνας
Σύνολο
8
68
193
292
125012

Το βιβλίο μας...

Δωρεάν ραντεβού Π.Ε.Δ.Υ.

Είστε ασφαλισμένοι??

Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου

Τηλ: 2651070726 / FAX: 2651070726 / PoL: 6510862

e-mail : enaxep@enaxep.gr, enaxep@gmail.com

2017-2018 @ All rights reserved